Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ograniczyć komuś dostep do internetu?

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam internet od Orange 3gb-.- . Zawsze miałem tylko ja i mi ledwo starczało . Teraz bez myślni rodzice postanowili kupić siostrze wifi na usb . I mam takie pytanie . Potrzebuje programu że jak go zainstaluje to bedzie ograniczał jej dostęp do internetu . Tzn będzie miała powolny internet za to ja szybki . Interesuję się również zablokowaniem funkcji FLASH < wideo , mzyka > Gry mogą być bo to takie dziecko ...

Znacie jakieś sposoby na wykonanie tego ? Po prostu mam limit i nie bede się nim dzielił aczkolwiek ona może cały limit wykorzystać na raz

tzn. FILMY ... Ma ktoś jakieś sugestie odnośnie tego tematu ? Pisać śmiało . Pozdrawiam.

Opublikowano

Tutaj powinieneś znaleźc coś takiego

[url="http://magazynt3.pl/Przykrec-zawor-Przeglad-programow-do-ograniczania-przepustowosci-lacza/"]http://magazynt3.pl/Przykrec-zawor-Przeglad-programow-do-ograniczania-przepustowosci-lacza/[/url]

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Musisz zablokowac strony www na routerze (zalezy jeszcze czy twoj model ma taka opcje) i wtedy nie bedzie mogla wchodzic na niektore www.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

tylko odpowiednio skonfigurować router, zdechlaki co daje orange to umożliwiają

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...